Maler Gilleleje

AJ Malerservice er et malerfirma, der klarer alle typer maleropgaver for både privat- og erhvervskunder. Vi sætter en stor ære i at levere et flot slutresultat hver gang. Derfor er kvaliteten af vores arbejde altid i en så høj standard og kvalitet, at vi selv vil sætte pris på den i vores eget hjem.

Vi bruger altid de bedste materialer, som vi naturligvis har fundet frem til sammen med dig. Desuden skal du forvente, at vi rydder op efter os selv og sørger for, at affaldet bliver afleveret på en korrekt og miljøvenlig måde. Det er nemlig en del af den service, vi med glæde tilbyder vores kunder.

Da vores mål er glade og tilfredse kunder, forlader vi aldrig en opgave, før vi har sikret os, at du som kunde sætter pris på resultatet. AJ Malerservice lægger nemlig vægt på, at vores arbejde er så godt, at du har lyst til at anbefale os til andre samt, at det er os, du ringer til næste gang, du har en maleropgave. 

Bliv ringet op
AJ-Malerservice-vægmaling

Maleren sørger for den sidste finish

At male er et håndværk som AJ Malerservice er utrolig stolte af. Vi er vilde med, at det er os, der sørger for den sidste finish uanset hvilket projekt der er tale om. Det er nemlig altid vores arbejde, der er slutresultatet, og som du skal kigge på i mange år frem i tiden.

Derfor går vi meget op i grundighed. Når vi arbejder tager det den tid det tager, for at opnå det mest optimale resultat. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Det gælder uanset hvilken type malerarbejde du ønsker, at vi udfører for dig.

AJ Malerservice hjælper dig blandt andet med:

  • Maleropgaver i private boliger
  • Malerprojekter i erhvervsejendomme
  • Facaderenovering
  • Maling af bygninger og sommerhuse både indendørs og udendørs
  • Forsikringsskader
  • Maling af flyttelejligheder
  • Malerarbejde ved ombygning, renovering, tilbygning og nybygning

Tillid, behov og ønsker er i fokus hos os

Hos os er ingen opgave hverken for lille eller stor. Vi har stor erfaring med alle former for malerprojekter både for privat- og erhvervskunder. Hyrer du os som privatkunde til at foretage malerarbejde, er vi meget opmærksomme på vigtigheden af, hvilken tillid det kræver at lukke håndværkere ind i sit eget hjem.

For at sætte fokus på vores kunders ønsker og behov prioriterer vi altid at have en fyldestgørende snak, om hvilke forventninger du har til vores arbejde. Da vi lægger vægt på at vores arbejde bliver som du har tænkt dig, foregår samtalen hos dig.

Under samtalen kan vi nemlig besigtige opgaven og rådgive dig således, at din maleropgave bliver grebet an på bedste vis i forhold til det mest optimale slutresultat. Vi kommer gerne med forslag til farver og materialer, som du ikke selv lige har tænkt på.

Du vil altså som kunde hos AJ Malerservice være i fokus fra start til slut. Så har du et malerprojekt der skal løses, så er du altid velkommen til at henvende dig med henblik på en snak om din specifikke maleropgave. Efterfølgende kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud.

Vi står klar til
at hjælpe

KONTAKT OS

Gode grunde til at vælge 
AJ Malerservice

Der er flere gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner, når du skal have udført malerarbejde. For det første brænder vi for at aflevere et færdigt resultat, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. For det andet er det os essentielt at udføre arbejdet inden for den aftalte tid.

Vi sætter desuden pris på et velfungerende samarbejde. Det betyder, at vi altid går meget langt for at sikre, at kommunikationen mellem os og vores kunder er af højeste standard. Det er nemlig vores ønske, at der er en åben dialog og en gensidig respekt.

Skal vi tage en snak om dit malerprojekt?

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram