Udvendigt malerarbejde

At dit hus eller din virksomhed fremstår pæn og vedligeholdt er vigtigt. Det gælder både for bygningernes facade og eventuelt træværk i form af hegn, carport m.m. Det forlænger bygningernes og træværkets levetid, du kan få en bedre pris for ejendommen ved salg, og sidst men ikke mindst er det til glæde for dig og dine eventuelle kunder i hverdagen.

Når du kommer hjem til et hus efter en lang arbejdsdag, der byder dig velkommen i form af at være velholdt, gør dig helt sikkert gladere, end hvis du mødes af et der ikke har et udtryk, du kan identificere dig med.

En virksomheds facade og udenomsarealer er ligeledes det førstehåndsindtryk, som kunderne får af din virksomhed.

AJ Malerservice tilbyder al udvendigt malerarbejde til både privat- og erhvervskunder. ​Alt efter hvilken type bygning der er tale om, har vi altid masser af idéer og inspiration til, hvad der skal til i dit specifikke tilfælde for at ejendommen får et lækkert udtryk.

Bliv ringet op
udvendige-malerarbejde

Lad os stå for dit udvendige malerarbejde

Vælger du AJ Malerservice til at stå for dit udvendige malerarbejde, får du et malerfirma der brænder for at udføre opgaven efter alle kunstens regler. Vi er kendte for ikke at gå på kompromis med vores kvalitetsarbejde. Vi ønsker nemlig, at vores kunder skal have det mest optimale resultat, der holder år efter år.

Vi tilbyder blandt andet disse former for udvendigt malerarbejde:

  • Maling af facader på alle former for bygninger.
  • Maling af døre og vinduer.
  • Sørge for træbeskyttelse af hegn, skure, carporte, sommerhuse m.m.
  • Maling af eksempelvis gavle, sternbrædder, vindskeder og tagudhæng.

Har du et malerprojekt, der ikke er på denne liste, er du velkommen til at henvende dig til os, så vi kan tage en snak om din opgave.

Facadearbejde er en af vores favoritopgaver

Facadearbejde er en af vores favoritopgaver, da det virkelig skaber en stor forandring. En slidt og gammel facade, der får et såkaldt ansigtsløft, giver bygningen et helt andet udtryk.

Ved facadearbejde er det vigtigt at huske på, at en facade skal kunne modstå det danske vejr. Derfor er det essentielt, at arbejdet udføres korrekt af erfarne malere, hvis denne skal holde.

Der er stor forskel på, hvilken slags maling der skal bruges og hvilken maleteknik, der skal anvendes i forhold til, om det er mursten, puds, beton eller noget helt fjerde. Derudover skal der tages hensyn til facadens alder, tilstand og tidligere behandlinger.

Hvis du overlader opgaven med maling af din facade til AJ Malerservice, får du en professionel tilgang til opgaven, der tager højde for alle aspekter i forhold til en holdbar løsning.

Vi kommer gerne ud til dig for at se på og snakke om dine facader. Under vores gennemgang af facaden vil vi give dig vejledning omkring produkter og vedligeholdelse. Derved kan du tage den optimale beslutning i forhold til, hvad der er bedst.

Vi står klar til
at hjælpe

KONTAKT OS

Vi er knivskarpe til forsikringsskader

Har du en forsikringsskade, der indebærer, at et malerfirma skal indover? Vi er knivskarpe i forhold til forsikringsskader og har ekspertisen til at håndtere dem korrekt.

Hvis du overvejer vores professionelle hjælp i forhold til håndteringen af din forsikringsskade, så giv os et kald. Vi kommer gerne ud til dig for at besigtige opgaven, give gode råd samt et 100 % uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe dig i mål

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram