Malerservice til privat

AJ Malerservice er det rette valg for dig, der ønsker, at dit malerprojekt bliver udført af professionelle og passionerede malere. Vi lytter til dig og dine forventninger vedrørende et specifikt malerprojekt.

Som det professionelle malerfirma vi er, kan vi dog ikke dy os for at komme med vores idéer, inspiration og spændende løsninger til et projekt. Det giver nemlig dig mulighed for, at du får en individuel løsning, du måske ikke lige selv har tænkt på. 

Vores mål er at klæde dig på til at vælge en løsning, du bliver glad for. En løsning hvor alle muligheder er blevet vendt og drejet. Vi hjælper dig gerne med at se mulighederne for et rum, en facades udtryk m.m. Det kan være både m.h.t. farve, stil, malingstype, vedligeholdelse og hvad der ellers er relevant for opgaven.

Bliv ringet op

Vi tilbyder professionelt malerarbejde

Med vores store erfaring kan vi tilbyde vores kunder et bredt udvalg af ydelser. Finder du ikke lige din opgave beskrevet herunder, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan se, hvad vi kan gøre for dig.

  • Maling af husfacader: Skal din husfacade friskes op, eller trænger den til et nyt og anderledes udtryk, kan vi få den til at fremstå som ny.
  • Indvendigt malerarbejde i din bolig: Få malet dine vægge, lofter, paneler, døre, vinduer m.m.
  • Renovering, ombygning, tilbygning eller nybygning: Skal du have gang i et større projekt, hvor der skal gøres klar til malerarbejde og efterfølgende males?
  • Sommerhus: Vi er eksperter i at få dit sommerhus til at fremstå på bedste vis både indendørs og udendørs.
  • Udvendigt malerarbejde: Trænger dine døre, vinduer, gavle, sternbrædder, vindskeder, tagudhæng, hegn eller andet til ny maling?
  • Træværk: Vi sørger gerne for træbeskyttelse af hegn, skure, carporte m.m.
  • Forsikringsskader: Har du forsikringsskader, hjælper vi dig gerne i mål med at udbedre disse.
  • Flyttelejligheder: Skal du flytte fra en lejet lejlighed, der skal males grundigt og professionelt, så du ikke får klager fra udlejer?
  • Vedligeholdelseskonto: Gør brug af din vedligeholdelseskonto til at få malet din bolig.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi sætter stor pris på vores kunder, da det er dem, vi lever af. Tilfredse kunder der gerne kommer igen eller anbefaler os, kommer ikke af sig selv.

Det kræver kvalitetsbevidst arbejde med øje for detaljen, en god kundekontakt og dialog, en ekstraordinær service, god rådgivning, overholdelse af den aftalte tidsplan og meget mere.

Det er altafgørende for os at aflevere et resultat, som vores kunder bliver glade for, så de har haft en god oplevelse. Det er lige præcis derfor, at du skal forvente ovenstående, når du vælger AJ Malerservice til at udføre din maleropgave.

Inden vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på dit malerprojekt, kommer vi hjem til dig. Her ønsker vi at få gang i en god dialog, mens vi kigger på opgaven. Det er vigtigt for os at få lavet en forventningsafstemning, finde frem til den rette løsning, aftale materialer, farver m.m.

Vi står klar til
at hjælpe

KONTAKT OS

Oprydning er en selvfølge for os

For os er oprydning efter endt arbejde en selvfølge. Det er en service vi yder, fordi vi ved hvor stor en aflastning, det er for vores kunder. Desuden ved vi, hvordan affaldet skal bortskaffes på en forsvarlig og miljøvenlig måde.

Tag det første skridt til at komme i gang med dit malerprojekt

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram